Autor: 021.rs

Novi Sad
06.06.2023.
22:09 > 22:15
Dva dečaka povređena su danas oko 17 časova u tuči na Štrandu.
  • 1914

    09.06.2023 18:39
    Gde je policija na mestima gde ima mnogo ljudi?Neki dan se udavila dva tinejdžera na Adi,isto slavlje kraja školske godine.Ni tamo ni traga od policije.Sede po kafanama,gledaju Đokovića...
  • Dojos

    09.06.2023 09:53
    Deda
    Kad su pocinjali ratovi u nasem sokaku, moj deda je govorio: sinko moj, to se nailo ( najelo) pa pobisnilo. Mozda ima neceg u tome a mozda nema. Ja se bojim buduce sigurnosti u skolama kad ubace u svaku skolu po par policajaca( znamo da se zadnjih deceniju i jos nesto kursom nesto duzim od kursa za snajdericu kako kazu osposobljavaju
    bravari, stolari, konbari, kuvar i slicni kadrovi za policajce). Elem sto bi rekla moja sestra od ujaka, greska u startu .. u skolama treba zaposljavati psihologe, pedagoge, treba podrzati i oplemeniti slobodne aktivnosti kao sto su izvidjaci, mladi gorani, radne akcije i slicno. Mislim da je to resenje protiv nasilja. Toliko , tako nam i treba.
  • Nenad

    08.06.2023 23:10
    Godine koje su pojeli skakavci
    To je peto oktobarska parola,uz koju je sazrela moja generacija .A onda su dosli pravi skakavci.Vlast ,rezim sa ovim nema nista sve je vec vidzeno ali kucno vaspitanje ,porodica,roditelji ,ljudi, imaju mnogo jer deca su nase ogledalo.
  • Krivi

    08.06.2023 18:26
    Roditelji
    Vi ste krivi, vi ste ih vaspitali, vi ste ih napravili u ovakve ljude…
  • SVE IMAJU

    08.06.2023 15:32
    MLADI
    NIsu ni gladni,ni zedni,niti zive u ratno vreme.
    sve imaju i besni su,jedu jaku hranu i ajde da se tucemo...mogli su taj dan da urade nesto humano neku akciju bilo sta da budu u vestima po necemu pametnom i pohvalnom...
    bravo...
  • Sloba53

    08.06.2023 15:22
    Šta je posejano to svi žanjemo. I tek ćemo.
    Spominjaćemo decenijama šta je sve posejala ova vlast.
    Shvatiće jednog dana , kao i onaj mali psihopata , šta su ostavili za sobom.
  • Rade

    08.06.2023 14:40
    Kada bi se oduzimale licence za prodaju alkohola zbog prodaje maloletnicima i naravno velike novčane kazne stala bi i prodaja alkohola deci .
  • Neb

    08.06.2023 11:35
    A šta ste očekivali ?
    Nisu to maturanti, iako možda završavaju školu, maturant je časno biti, ovo su klasični navijači obučeni u zastavu zemlje koju blate na svakom koraku, baklje , maske ? Šta je tu maturantski?
  • Djoka

    08.06.2023 11:24
    @ Žena

    Bogami da vidis kako u Nemackoj traze! A klinac gleda u kasirku ko u sudiju (Boga)!

    Licno sam prisustvovao kada je momak nekih 15-18 godina starosti dosao na kasu sa nekim limenkama, 2-3 komada. Kasirka ga pogleda i ko iz topa: daj mi ausvajs da vidim! Na sta je momak poceo da se izvlaci zaboravio sam... bla bla bla... a ovo i nije alkohol (nisam ja bas sve razumeo), nego kao, energetsko pice... bla bla bla. I na kraju mu kasirka kaze u fazonu, ajde idi ovaj put, znam te ja od ranije ali sledeci put donesi LK. I momak ode sa picem. Al mu oči bile velike ko lubenice (strah) :D

    Ja mislim da je kasirka mogla da pozove policiju u svakom momentu, a onda bi krenula žurka za momka & familiju :)))
  • NS

    08.06.2023 08:13
    @Sonja
    Gospođo, osim što je komentar krajnje nepismen, za vaše obaveštenje - đaci od juče ne idu u školu. Gotova je školska godina. Neopravdani časovi zbog bežanja sa raspusta? Pa ne može se samo pljuvati, pljuvanja radi. Ako ćemo da ih menjamo (a hoćemo), moramo biti makar malo bolji od njih.
  • B

    08.06.2023 07:58
    Komentari pojasnili
    Sad su nam kasirke objasnile zašto ne poštuju zakon, isto mogu da nam objasne i zaposleni iz kladionica.
    Dajmo deci da postanu alkoholičari, narkomani i zavisnici od kocke, a ko sve ovo zaobiđe nek se iseli. Na vreme.
    Sistemski problem je što ovde zakoni selektivno vrede i selektivno se primenjuju.
    Pri tom ne mislim samo na trenutnu vlast,jer sve ovo traje duže.
  • Deca???

    07.06.2023 16:14
    Marširali su Kejom kao navijači fašisti pre toga, kao isto obuceni
  • Podbarac ns

    07.06.2023 15:56
    Lopovi vode drzavu
    Hitno da se svakoj skoli ,dodeli u okolini grada na velikol parceli za oglednu proizvodnju zemljoradnje voćarstvo stocarstvo utd To smo imali u staroj YU.Ova ogledna proizvodnja ce decu vratiti u stvarnost zivota da proizvode i da se tajnice sa ostalima na toj ogromnoj parceli,kakav je ovo bezvredan zivot.Samo zelja za uspjehom braca volju za životom.
  • Sonja

    07.06.2023 15:38
    M
    Zna se iz kojih škola, učenici mogu preko Limanskog parka do Štanda. Zna se tačno iz koje su škole. Policija u školi, uče nici izašli iz škole da huliganišu. Da li du dobili, neopravdane čas ove, jedinice iz vladanja? Kad se otrezne, moće polako, da popravljaju ocene od 2 do pet. Korak po korak. Ogleda škola.
  • Nikola

    07.06.2023 14:57
    Mislim da je glavno vaspitanje deteta u kuci, od strane roditelja.Ne moze njega niko drugi vaspitati ako nema vaspitanje steceno u porodici.Saucesce porodici za dva mlada zivota!
    Detetu se mora pricati dan noc dok ne shvati sta treba a sta ne treba da radi u zivotu.
  • Žena

    07.06.2023 14:31
    @Bojan
    Ne radim u trgovini niti je držim, tako da ja krivičnu prijavu ne mogu dobiti. Samo znam kako se klinci ponašaju. Da neka baba odbije da im proda cigare, prevrnuli bi trafiku. Ako bi trgovkinja odbila da im proda alkohol, oni bi ga sami uzeli sa rafa i izašli. Policija ne izlazi za iznose ispod 5000 RSD. Jedino lice koje sme da zadrži lopova (pored policije) je službenik obezbeđenja. Čak i u onim radnjama gde postoji obezbeđenje, 70% su starci bez licence. ČAK I DA sve dođe do suda, razmaženi mali se pojavi sa mamom, tatom, 5 advokata, i nalazom od korumpiranog psihijatra. Sudija mu kaže "no no", a vlasniku prodavnice ostala šteta, i radnicima ostale traume.
  • Bojan

    07.06.2023 14:01
    @Žena

    I ti mu onda ne prodaš alkohol, šta ti tu nije jasno? Možda bi ti par krivičnih prijava za prodaju alkohola maloletnicoma razjasnilo stvari?
  • G pen

    07.06.2023 13:30
    Mark, sta je pogresno? Zlo je ovo sto je ovo sto je ucinjeno od dece. I da, treba neko ko ce reci dosta sa primitivizmom. Ataturk je spasio Tursku.
  • Nina

    07.06.2023 13:01
    Kako je lepo biti roditelj u Srbiji.
    Školu ,društvo, i..., i.... druge kriviti za neodgovognost, nevaspitanje nezrelost i neusmerenu energiju sopstvene dece...
    Tužno i sramotno....
  • Žena

    07.06.2023 12:28
    @Nena
    Tražiš balavcu ličnu kartu, dobiješ repliku "ko si ti da meni tražiš ličnu kartu?" Kasirka nije službeno lice ovlašćeno za legitimisanje. I da im se da taj status, to bi samo dovelo do fizičkih nasrtaja na njih od strane bezobrazne balavurdije.
  • D

    07.06.2023 12:17
    .
    Naša budućnost...
  • M.

    07.06.2023 11:57
    Idealno rešenje ka kome ova država ide je - ne zna se unapred do kada traje školska godina, već se samo jedne večeri u junu na Dnevniku RTS objavi se da od sutra nema škole. Nema nedoličnih okupljanja, a nasilan prekid školske godine, kao što smo sada videli, ne ostavlja bitnije posledice.
  • @Лиманац

    07.06.2023 11:55
    Telesno kaznjavanje dece i stvara nasilnike i delikvente koji druge telesno kaznjavaju (prvo drugu decu, pa onda slabije, a onda i roditelje, kad ovi onemocaju).
    Ako ne znas kako da vaspitas dete bez psihofizickog zlostavljanja, javi se centru za socijalni rad da vas razdvoje i detetu (a mozda i tebi) nadju staratelja
  • /

    07.06.2023 11:55
    /
    vi minusari, nosili su majice sa natpisom 'moze dvojka'.
    ipak pravljenje smrdije od srbije jeste drzavni projekat
  • /

    07.06.2023 11:51
    /
    @mark
    da li znas sta je zlo.
    imas veliki problem sa etikom.
  • M

    07.06.2023 11:47
    Pa kako pobogu nije kriva ni skola ni roditelji nego kasirka, ja bih molila da mi Nena objasni to malo bolje. Kasirka ih je pustila da divljaju pijani po gradu, kasirka ih vaspitavala da piju, pa se pijani tuku i generalno da se tako ponasaju? Znate da postoje drzave, pa i u nasoj ima tih slucajeva, gde kasirke isto ne pitaju za godine, pa eto, nema mrtvih i povredjenih na proslavi mature.
    A secam se i moje mature, kasirka isto nije pitala za godine, pili smo i druzili se, nismo mozda bili 'deca za primer', sta god to tacno znacilo, ali niko nije povredjen...
  • Kvrga

    07.06.2023 11:26
    I verbalno nasilje je nasilje
    Vi koji ste sokirani sto su deca srecna, saraju se, nose smesne majice ste takodje nasilnici. Vasi komentari su nasilni. vi zelite da se obracunate sa tom decom, sa njihovim roditeljima i pozivate se na civilizacijske "norme". U Evropi u koju sam se preselio su deca 5 puta vise divlja od nase ali ih ovde ne sputavaju, osudjuju, zele da se obracunaju s njima i roditeljima vec ih ljudi razumeju. TO SU DECA, ZAPAMTITE i ostavite ih na miru.
  • PametnicaNS

    07.06.2023 11:13
    Ko je kriv
    Čitajući komentare i gledajući skorašnja događanja jedini zaključak je da nisu kriva deca.
    -nepismeni,bahati,polupijani drogirani roditelji koji ni srpski nisu naučili
    -tv program,loše i jeftine emisije
    A da se deca tuku to je normalno,kao i da probaju nešto novo sa društvenih mreža ali nepostoji usađene norme do koje mere.
    Inače pola stvari da nije viđeno u medijama nebi se ni ponavljale jer niko ih ne bi ni video.
  • Roditelj

    07.06.2023 11:13
    Replika- Grundfos
    Država je kreirala ovakvu atmosferu sa ciljem da imamo radnike koji rade namotavanja, učenike koji imaju atomizirano znanje, kako bi što manje razmišljali, jer bi u tom slučaju mogli biti opasnost za trenutni režim.
    Dakle, svo zlo je iz vladajuće strukture, a porodice se u tom blatu bore, bar ogromna većina da prežive i u tim uslovima koji su drastično ograničeni opet nametnuti, treba vaspitavati decu. Nisu deca kriva što su im roditelji okrenuli pogrešne kanale. Znamo koji su. I preko društvenih mreža se promoviše nasilje, šund i kriminal. Blagoslov je dala opet vrhuška.
  • Seljak

    07.06.2023 10:49
    Sećam se i ja
    Moje mature. Završio na njivi odmah poske škole. Kakva muzika, alkohol i provod. Radi da imaš sta jesti..
  • Nena

    07.06.2023 10:44
    Alkohol
    Postali smo takvi kakvi smo. Ali ja imam jedno pitanje da li je makar jedna kasirka rekla:molim ličnu kartu jer kupuješ pivo ili bilo koju žestinu. Možda????
    Ovde nije kriva ni škola, ni roditelj, ovde su krivi ovi što ne poštuju zakon, već se raduju dobrom prometu. Isto važi i za cigarete. Jednom sam kasirku u Šakanu pitala zašto dečaku od 10-11 godina prodaje cigarete, odgovorje bio, paaa. Gospodo inspektori, svi marketi sada imaju kamere, tražite da vidite šta se dešavalo po prodavnicama Svi će mo da peremo ruke, nazdravlje i živeli, ko preživi
  • Mark

    07.06.2023 10:43
    /
    Ti si definitivno zao covek.
  • Лиманац

    07.06.2023 10:40
    Суноврат
    Измене Породичног закона доносе изричиту забрану телесног кажњавања деце, је ли? А који ће то закон да забрани да од детета израсте насилник и делинквент, као у овом случају? Толико о овом и наредним изгредима који ће се догодити услед везивања руку родитељима и наставницима.

    А овима што су заставе Србије, Русије и Југословенске војске у отаџбини већи проблем од туче која се догодила — нема вам спаса.
  • Zidar

    07.06.2023 10:24
    Ne budite naivni, klinci uopšte ne gledaju TV.
  • dobrivoje

    07.06.2023 10:23
    @Samo pitam 07.06.2023 • 09:03
    Bez ikakve želje da branim botove i sl, nije mi jasan tvoj komentar. Ko šta hoće ,kakve veze imaju politčki botovi sa razularenom decom?
  • Jelena

    07.06.2023 09:22
    @Arena
    E pa s obzirom da zivim preko puna Jovan Popovic skole juce sam uzivala u sjajnoj muzici, ima jos uvek dece koja vole da slusaju blues, metal, pank, rock... Bravo mali maturanti iz Jovan Popovic skole i bravo nastavni kadre!
  • Komentator

    07.06.2023 09:21
    @Sofija
    A kojeg tačno lekara da potražimo? Neurologa zato što nas mozak boli od šunda i kiča, gastroenterologa zbog muke od bahaćenja, fizijatra zato što imamo kičmu i ne možemo više da se saginjemo pred polusvetom? Psihologa zato što sumnjamo da sa nama nešto nije u redu kad nam sve to smeta a okolina u tom mulju uživa?
  • Tuga

    07.06.2023 09:08
    Zastave
    Maturanti sa bakljama i zastavama bratske nam zemlje. Obzirom na pokrovitelja, ovakav fajront tih žurki bio je za očekivati.
  • Suština

    07.06.2023 09:07
    Dao vaspitanja se nosi iz kuće, deo iz škole a deo doprinosi kako sredina tako i ulica.
    Očigledno je većini savesnih i dobronamernih građana da kao društvo imamo ogroman problem.
    Juče smo imali sreću da se niko nije udavio u Dunavu ili nastradao u tuči.
  • Samo pitam

    07.06.2023 09:03
    Za sve ove beskičmene i bezskrupulozne botine - dva masakra vam nisu bila dosta? Da li ste svesni koliko pokušaja samoubistava maloletnika ima?
    Gotovo svaki dan imamo ili femicid ili neki maloletnik nastrada - vi ćete i dalje da botujete?
    Da li imate decu ili da li planirate da imate decu?
    Zamislite se šta radite ...
  • Dragan

    07.06.2023 08:27
    Čitam, prisećam se svoje male mature 1975. godine i pripada mi muka. Tito živ, država sredjena, televizija pod kontrolom a "mali maturanti" se pijani dernjaju po keju - ne u ovom broju, bio je manji grad. Bilo je i tuča - ne masovnih, jer kako rekoh bio je manji grad. Naravno da ovo ne pravdam, ne odobravam i ne bi trebalo da posustanemo u (neizvesnoj) borbi da postanemo bolji.
  • 002211

    07.06.2023 08:24
    Mladi Srbije, teško vama!
  • marrkos

    07.06.2023 08:14
    Bravo deco, niste vi krivi sto nemate prag tolerancije vec sistem, drzava i vasi roditelji koji se verovatno konstantno svadjaju i sami nemaju prag tolerancije.
  • mrmot

    07.06.2023 08:12
    @Arena
    Nažalost, nametnut je takav, izvrnut naopačke sistem vrednosti, godinama unazad... nekada su bili kriminalci, sada su kontraverzni biznismeni ... prostitutke su preimenovane u starlete ... slušala se rock,pop, disko, dobra narodna muzika, a sada polugole pevačice bolje poziraju nego što pevaju ... polupismeni, neobrazovani, sa kupljenim diplomama sede u Skupštini ... i svi oni, polusve, pune naslovne stranice tabloide (jer pravih novina više ni nema) ... promovišu se kao elita našeg društva ... na televizijama isto, Farma, Zadruga 1,2, ... školstvo i obrazovanje degradirano ... i šta onda očekivati od generacija koje rastu gledajući i slučajući takav sistem vrednosti
  • Dejan

    07.06.2023 08:10
    Neodgovorni roditelji
    Šta slavite,idioti nevaspitani ?
    Primitivci uznemiravaju ceo grad.
    To nisu deca,to je horda pijanih i drogiranih ludaka.
    Ovlastiti policiju da interveniše kada bezprizornici narušavaju red i mir.
  • Mare

    07.06.2023 08:03
    Sve je gore i gore. Svi na proteste!
  • Sofija

    07.06.2023 07:56
    Svi ovi komentatori za potraziti strucnu pomoc.
  • Ssy

    07.06.2023 07:35
    Sistem nije zakazao, nema ga
    U potpuno poremećenoj državi ni sva omladina nije uravnotežena. Sada nije dobro, a ako sekta ostane na vlasti, biće još gore.
  • /

    07.06.2023 07:31
    /
    ispravka, nisu slavili maturanti.
    slavio se kraj krace skolske godine zato sto su im vrsnjaci poginuli i to u celom gradu.
    smrdija.
    ovaj kretenluk je drzavni projekat
  • Grundfos

    07.06.2023 07:19
    Deca
    Roditelji i sad Vam je neko kriv? Vaspitanje izlazi iz kuće! O čemu Vi pričate? Ne vaspitavate decu u opšte i onda Vam je svako drugi kriv! Perete sebe zbog Vaše nesposobnosti. Ko je polomio klupe u N. Sajma na igralištu i isčupao letvice na kantama? Sistem!? Ili nevaspitanje!? Kako treba da se zove predsednik? Tadić,Koštunica,Vučić ili neki deseti,da se ne bi slomila klupa i sve oko sebe uništavalo? Nemojte molim Vas. Vaspitavajte i razgovarajte sa Vašom decom,nemojte tražiti samo izgovore,ima ona narodna: “Dobar izgovor zlata vredan” Ja sam isto roditelj koji je prošao i ratove i sve što je moglo da me zakači,zakačilo je. Dajte đaci zadatke da rade nešto,a ne da bleje kao ovce.
  • @Novosađanin

    07.06.2023 07:11
    Čuj pozornike na ulice
    Policije nikada više na ulicama, ponašanje mafijaško, zaustavljanje studenta i pretresanje kola samo što im ne skaču po glavi, a za sve ostalo se ćuti, ne sme se!

  • Arena

    07.06.2023 07:06
    Kultura
    Kraj školske godine kruniše nekulturu i odsustvo vaspitanja dece. To nije nikakvo slavlje niti dečja radost već obest i divljanje. Iživljavanje, pri čemu odrasli gledaju kako da se prilagode. Trešte banalni narodnjaci po školama, vrednosno najniži "izvođači" D džejevi za brigu, urnebesne scene, već ne znaju ti klinci šta će od sebe i od jadnog načina da se nametnu i budu istaknuti po svemu što nije primereno.
  • Popaj

    07.06.2023 07:05
    Av drzava
    Kada huliganskim recnikom i prostaklukom vodite drzavu, ovo vam je rezultat...
  • rale

    07.06.2023 06:56
    Kompleksan problem koji nema lako rešenje. U jednoj knjizi sam pročitao da je jedan od uzroka vršnjačkih depresija i samoubistava jednostavno to što je danas normalno da ostavljamo decu da se brinu jedni o drugima. Nema nestabilnijeg ni stresnijeg okruženja za jedno nezrelo dete nego da bude okruženo sa gomilom druge nezrele dece. Zamenili smo stabilnost i mir jedne kuće i porodice sa profesionalnim zatvorima škola, zarad neke opšte političke priče. I dalje danas imamo izraz da neko dete dolazi iz "dobre kuće" ali to je postalo više simbolično...
  • suti dobiji po usima

    07.06.2023 06:56
    da onaj danas ode a danas nece, sledecih godina ce se ziveti eskalacija nasilja i beznadja jer kako nam je danas jeste posledica onog sta smo radili juce, u bliskoj i daljnjoj proslosti.,.. posledice zla koje smo svi tolerisali moraju da se plate i placace se sigurno gorko preskupo ali i zasluzeno, trpili smo sto nismo kao ljudi smeli
  • 1+1=2

    07.06.2023 06:49
    Jedini identitet koju imaju je zvanična, četnička zastava. Pa su onda tuče pijanih najmanja moguća posledica. Plemenski mentalitet direktno vodi u sukobe. Škola ih zatrpava lažnom istorijom, jer vlast to hoće.
  • Archer

    07.06.2023 06:38
    Patrole
    Policija bespotrebno dreždi čitav dan ispred škola, umesto da ih šalju tamo gde je zaista neophodno. Klinci su danima odvaljeni od alkohola gde god da se okreneš.
  • cyco

    07.06.2023 06:36
    aman ljudi...
    .. deca se potukla
    ne znam kad ste rođeni i gde ste živeli, ali u starom Novom Sadu je bilo tuča između delova grada.. pa sasvim normalno je bilo da se tuku naselje-Satelit, Liman-Podbara.. etc.
    Sada jedino je razlika što deca imaju oružje, ali za to su roditelji krivi!
  • Aj

    07.06.2023 06:33
    Sad
    Moje dete je bilo na Strandu,kraj skole...dosli posle i do nas njih par,seli, pricali, smejali se...sve normalno...do koga li je? Sistema, nas samih roditelja ili mozda sve zajedno?
  • /

    07.06.2023 06:16
    /
    manje srbijanja je jedino resenje za spas ove drzave
    potreban je srbijanski ataturk koji ce reci da od sutra nema opanaka
  • Violeta

    07.06.2023 05:58
    Matura
    Zašto maturanti nose Ruske zastave?
  • Djavo je u…

    07.06.2023 04:46
    …slobodnom vremenu
    Deca imaju poklonjeno slobodno vreme i slave. Baš čudno. Ko bi se ovome mogao nadati? A gde inače odlazi neartikulisano ponašanje? Pa i u goste kad ideš, pričaš detetu kako da se ponaša do momenta kada više ne možeš - do brave stana svojih prijatelja. Sve na dalje je samo naša nada da je vredelo govoriti. Kada su muškarci u velikim grupama, na otvorenom, znamo da je moguća čarka i tuča. Od vajkada. I ne krivite tu sebe i društvo, već aparat države koji na dan kada se raspušta škola, slave mature, igra utakmica, odvija Exit itd. mora da pokaže da postoji.
  • Vidra

    07.06.2023 04:15
    Tinejdžeri su mnogo glupi.
  • ...

    07.06.2023 03:42
    Ugledali se na predsednika i brata mu.
    Videti specijalno izdanje Zlatne Serije pod naslovom "Djuka prica".
  • Venja

    07.06.2023 03:20
    Ludilo
    Koja eskalacija ludila i bludila
  • Salle

    07.06.2023 02:22
    Mi - oni, naši - vaši, patriote - izdajnici, partizani - četnici, miting - kontra miting, istok - zapad, zadruge, parovi, farme, strani plaćenici, mržnja, mržnja, pa opet mržnja i tako decenijama..... šta se čudimo?!?
  • Ns

    07.06.2023 01:29
    Kad se setim svoje maturske zurke takodje su izbijale tuce na Strandu i kod ekonomske,ocigledno je to svake godine,problem sto ako drzava primeti da se to desava onda postavi policiju u blizi pa ko krene tucu nalupaju ga pendrecima
  • Cica

    07.06.2023 01:18
    Kralj - preCednik
    Evo vam jace, brze , bolje od preCednika i njegovih satrapa!
  • НС

    07.06.2023 01:00
    Zašto nisu bili danas u školi?
    Danas jeste bio poslednji dan škole u ovoj školskoj godini, ali učenici nisu bili u školama. Zašto? Ko je to dozvolio?
  • Ka

    07.06.2023 00:39
    Neko kaže beži od Amerike, nazadni društvo a mi smo postali gori. Za tako malu zemlju dve ovakve pucnjave su previše. A imaćemo sve više problema jer smo postali bezosecajni. Neki roditelj kaže da ima puno osećaj ih ljudi. Taj roditelj u velikom bolu je počeo da halucinira. Prava istina je da ćete tek viđati posledice ovako bezosecajnih komentara i potpunog otkretanja od problema. Svi smo zakasnili,napravili smo kao društvo puno nevaspitane omladine,bez trunke poštovanja prema starijima, bez pravih vrednosti, nisi in ako nisi debil. Plašim se budućnosti u Srbiji. Sa ovako plitkim mozgovima šta nas sutra čeka!?
  • Zabrinut roditelj

    07.06.2023 00:34
    Klinci puše, piju, drogiraju se. Mislim da se u svakoj školi zna ko dileriše.
    Svake godine se mali maturanti sakupljaju na Štrandu i dosta njih bude alkoholisano.
    U Beogradu su nažalost tragično nastradala dva mlada života.
    Na Štrandu je bila tuča a bilo je i kupanja.
    Znači da smo ove godine imali sreće.

    Zbog svega toga, zna se ko treba da podnese ostavke a znaju se i ostali zahtevi.

    Idemo istrajno do kraja.

    Vidimo se!
  • NNunited

    07.06.2023 00:13
    ...
    Nisu oni za masovna okupljanja i proslave mature. Prosto im to treba suspendovati i to je to. Ovo ide iz kuce i sa televizije. Puni su mrznje i besa a da ni sami ne znaju zasto.
  • @Novosadjanin

    07.06.2023 00:03
    kako sejes tako zanjes
    I sta ce pozornici da rade, da se sakriju kad ovi naidju? Majmun radi sto majmun vidi, klinci skontali da brojniji, jaci i bezobrazniji mogu da rade sta hoce, odrasli su gledajuci to svuda oko sebe pa i usvojili.
    Kao kad cale pusi, pije i mlati zenu i decu, preti komsijama i po saobracaju a deci prica da budu fini, poslusni, zive zdravo...kako da ne, evo sace
  • Viki

    06.06.2023 23:41
    Stop!
    Ko je to izmislio i (dopustio) da maloletnici poslednji dan skole tumaraju, deru se, piju, divljaju i narusavaju javni red i mir...? Dosta je bilo. Stop haosu i pogresnim vrednostima!
  • Boco

    06.06.2023 23:18
    Šta je sledece i dokle više.
    Stvorena je takva atmosfera u društvu koju je teško zaustaviti... i pitanje je šta je sledece
  • Ajme Nama

    06.06.2023 23:07
    Sve je haotično, izluđeno, iščašeno, poremećen sistem vrednosti i onda se od klinaca može očekivati ovako nešto, kad stariji stvaraju takvu atmosferu i ambijent.
  • Novosadjanin

    06.06.2023 23:00
    povratak
    Vratite pozornike na ulice.Policijska država a nigde ni jednog kao preventiva.Ne treba biti posebno obučen niti informisan....kako ovo niko nije predvideo,kraj je školske godine....Šta bre radite,gde ste....
  • Liman

    06.06.2023 22:55
    Naravno, raspuštanje škole je pravo rešenje. I sada će se svi preseliti na kej kod spomenika.
  • Miodrag

    06.06.2023 22:36
    Narode ...
    Šta se ovo dešava sa decom ???
    Jesmo li bre normalni ???
  • Pera

    06.06.2023 22:29
    Budući delikventi
    Budući delikventi. Država treba da napravi sajt gde će biti javno dostupni dosijei svih građana, da u svakom momentu možete proveriti koga zapošljavate, kome izdajete stan, koga puštate u kuću. Starsnu granicu za krivičnu odgovornost spustit na 12 godina.
  • B

    06.06.2023 22:21
    Šta bi
    Zabrana prodaje alkohola i duvana maloletnicima?
    Ceo dan pijani i išarani klinci šetaju po ulicama, po sred puta bauljaju.
    Ne znam šta slave, završetak osnovne škole?
    Ovo društvo je izgubilo svaki kriterijum normalnosti.
  • Radmilovac

    06.06.2023 22:19
    isli su u korteu sa sve zastavama na celu ka keju kroz limanski park.
  • /

    06.06.2023 22:14
    /
    eto, neka vam sada igraju i kolo pored sveca

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna